AUDIO. Înregistrarea apelului efectuat de Andreea Antonescu la 112. Cum a încercat să explice cântăreața incidentul

După ce Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei în urma unui apel fals la 112, cântăreața a încercat să explice incidentul. Un copil s-ar fi jucat pe „telefonul de firmă” a iubitului ai și a apelat din greșeală numărul de urgență. Între timp, înregistrarea apelului a apărut în presa locală, publicată de Ziar de Iași.

Andreea Antonescu a apelat 112 la puțin timp după miezul nopții, a spus că s-a certat cu iubitul ei și că acesta nu o mai lasă să iasă din casă. Cântăreața nu a precizat însă o adresă exactă. A spus doar că este în Iași. Polițiștii au apelat la ajutorul STS pentru a localiza apelul. 

Ajunși la fața locului, Andreea Antonescu le-a spus că nu își amintește să fi sunat la 112 și că nu are nicio problemă cu iubitul.

„Poliţiştii au sunat la numărul respectiv, apoi au reuşit să vorbească cu tatăl prietenului tinerei care a sunat la numărul 112. După un timp, cei doi au ieşit din domiciliu şi au vorbit cu poliţiştii, precizând că este o greşeală. Cele două persoane se aflau sub influenţa alcoolului”, au precizat surse pentru Ziar de Iași.

Andreea Antonescu a încercat să explice episodul de miercuri noapte: „Aseară eram acasă cu Ştefan Manolache, din dorinţa noastră de a nu mai apărea atât de mult la story-uri. Au venit copii în vizită. Ştefan a scos telefonul de firmă şi copilaşul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la maşină, pentru că nu mai aveam ţigări. Ştefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autorităţile şi-au făcut datoria şi au venit imediat, şi au considerat că este vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puţin bună este că trebuie să plătesc o amendă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here