AUR, anunț ca la mica publicitate. Caută candidați la primărie pe Facebook, însă o literă în plus a deturnat mesajul

AUR Ialomița caută candidați pentru funcția de primar în două comune din Ialomița unde vor fi organizate alegeri anticipate. Mesajul a fost publicat pe Facebook, împreună cu profilul candidatului. Numai că în mesaj s-a strecurat un „i” în plus, rezultând următorul accident gramatical: persoana care vrea să fie primar trebuie să fie „mândru că este români (sic)”.

În comunele ialomițene Gura Ialomiței și Ion Roată se vor organiza alegeri anticipate pentru funcția de primar, după ce localitățile au rămas fără edil. Primarul din Gura Ialomiței a murit la începutul acestui an, în timp ce la Ion Roată mandatul primarului a fost invalidat din cauza problemelor de integritate.

Pentru viitoarele alegeri anticipate din cele două comune, Alianța pentru Unirea Românilor caută candidați pe Facebook. Anunțul pare unul de la mica publicitate: „AUR Ialomița scoate la concurs 2 posturi de primar”. Mesajul a fost publicat de senatoarea AUR Rodica Boancă.

1 COMENTARIU

  1. Lăsați gramatica ca oricum nu mai contează indiferent de partid,dar altceva mi-a atras atenția, „”..disponibilitate de a învăța „…ei asta da condiție!!..Cum morții mă-sii o fi arătând profilul unui candidat dintr-o localitate din germania?..
    Și să nu vă mirați că peste 4 ani acești hauristi vor câștigă alegerile…până atunci luați și citiți Ioan Budai Deleanu cat mai există bibliotecile….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here