Bărbaţii răniţi în explozia din judeţul Prahova sunt conştienţi şi cooperanţi; au arsuri de gradul 2 pe mâini şi pe faţă, informează Ministerul Sănătății

Sursa: Pixabay

Ministerul Sănătăţii a transmis, miercuri seară, că cele patru persoane rănite în explozia de la un magazin din judeţul Prahova sunt internate în spital, conştiente şi cooperante. Pacienţii au arsuri de gradul 2 pe mâini şi pe faţă, pe o suprafaţă sub 15 la sută, anunță News.ro.

”Din informaţiile transmise Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU) din cadrul Ministerului Sănătăţii, în urma exploziei s-au înregistrat 4 victime cu vârste cuprinse între 25 şi 73 de ani. Toate cele 4 persoane sunt internate la Spitalul Judeţean Ploieşti, în secţia de  chirurgie plastică”, a transmis, miercuri seară, Ministerul Sănătăţii.

Sursa citată a precizat că pacienţii sunt conştienţi şi cooperanţi.

”În urma evaluării medicale s-a constatat că au arsuri de gradul 2 pe mâini şi pe faţă, pe o suprafaţă mică, sub 15 la sută”, a mai transmis sursa citată.

Patru persoane au fost rănite, miercuri seară, într-un magazin alimentar din comuna prahoveană Tomşani, după explozia unei butelii. Este vorba despre patru bărbaţi cu vârste între 25 şi 73 de ani, care se aflau în incinta magazinului în momentul în care o butelie a explodat, deflagraţia nefiind urmată de incendiu, conform datelor furnizate de ISU Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here