Barna: Dacă aveam consultanții lui Macron și echipa de desant a lui Trump poate era un alt rezultat

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Dan Barna vrea în continuare să rămână în fruntea USR, în ciuda rezultatului slab de la prezidențiale. Totuși, liderul partidului a spus că se va supune hotărârii luate după consultarea online a membrilor USR. Aceștia votează dacă să-i ceară sau nu demisia lui Dan Barna. Rezultatul va apărea miercuri. În ciuda scorului de 15% obținut și eșecului de a intra în turul II, Barna este împăcat cu sine. 

„Dacă aveam consultanții lui Macron și echipa de desant a lui Trump poate era un alt rezultat.  Dar în condițiile date, cu resursele pe care le-am avut și cu energia pe care am putut să o alocăm, dacă la sfârșitul zilei ai sentimentul că ai făcut tot ce depindea de tine, rezultatul, oricare ar fi, chiar și acesta sub așteptări, așteptări pe care ni le-am indus singuri, ești împăcat cu el.” a spus liderul USR la TVR. 

Întrebat dacă tot mai crede că a el a fost ținta unei blocade media, Dan Barna a spus acest lucru a fost o realitate.

„Trei sau patru săptămâni a părut că sunt starul negativ al unor mijloace media. E o realitate. Într-o campanie anticipezi astfel de lucruri. Nu vreau să mă victimizez, nu vreau să mă plâng, constat. E o realitate pe care poate să o vadă oricine. Am văzut din momentul în care au început atacurile că singura noastră șansă este creăm un val suficient de mare ca să compensăm această ofensivă împotriva mea. Valul nu a fost suficient de mare. E clar că o parte din responsabilitate îmi aparține, că nu am reușit să convingem mai mulți oameni. Ceea ce înseamnă că trebuie să mai continuăm niște luni, niște ani.” a mai afirmat Dan Barna la emisiunea România9. 

Dan Barna a spus din nou că el îl votează pe Klaus Iohannis și că își îndeamnă susținătorii să facă la fel. Liderul USR a spus fără echivoc că informațiile false potrivit care USR-PLUS cheamă la boicot vin de la PSD. 

1 COMENTARIU

  1. Dacadacadacadaca… Si eu, daca aveam o mostenire de 500 de milioane de euro, azi nu mai eram asa stresat.

    Adevarul, Danut, ADEVARUL, e ca tu esti un tip mediocru caruia i-a intrat in cap ca e grozav. Asta e ADEVARUL.

    Mai lasa si pe altii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here