Bianca Andreescu, eliminată de la Turneul Campioanelor. A abandonat meciul cu Karolina Pliskova

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 4 WTA, a abandonat meciul cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, din etapa a II-a a Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, la scorul de 6-3 pentru adversară.

Andreescu s-a accidentat la genunchiul stâng în ghemul al treilea, când conducea cu 2-0, şi, după ce a cerut un time-out medical în care a primit un bandaj enorm la picior, s-a retas în urma unui set care a durat 50 de minute de joc.

Tot miercuri, Simona Halep, locul 5 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 7-5, 6-3, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului, în aceeaşi fază a Grupei Violet a Turneului Campioanelor.

Svitolina s-a calificat deja în semifinale, de pe primul loc al grupei. Pentru al doilea loc în penultimul act vor lupta, vineri, Halep şi Kvitova. Învingătoarea acestei partide va merge mai departe.

Cel mai probabil, Andreescu se va retrage înaintea ultimului meci, cu Svitolina, situaţie în care va fi înlocuită de rezerva Sofia Kenin din SUA, locul 12 WTA.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here