Ministrul Muncii: Voi înlocui Poșta Română ca distribuitor de pensii, dacă poștașii s-au apucat de politică

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a avertizat pe Facebook că nu se va feri să înlocuiască Poşta Română ca distribuitor de pensii, în cazul în care se dovedeşte că poştaşii fac campanie electorală în beneficiul PSD.

Declarația vine pe fondul acuzațiilor aduse de preşedintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, potrivit cărora unii poştaşi din judeţ s-au implicat în campania electorală. Parlamentarul i-a reclamat pe poştaşi la conducerea Companiei Poşta Română pentru că aceştia ar susţine PSD şi le-ar spune oamenilor că liberalii îi vor lăsa fără pensii.

„Am informaţii din cel puţin trei comune. Este vorba despre Vintileasca, Boloteşti şi Tătăranu. Acolo poştaşul este consilier PSD, vă daţi seama ce le spune oamenilor. Poştaşii fac campanie electorală, le spun oamenilor că nu vor mai primi pensii. Am informat-o pe doamna din conducerea societăţii, mi–a spus că va verifica. Oricum, toata lumea se agită, primarii PSD trimit mesaje în privat, de tipul <nu votezi pentru Dăncilă, votezi pentru mine>”, a declarat preşedintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

Luni seara, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a scris pe Facebook:

„Problema mea este să opresc jocul, dacă există, al unor entităţi de interes naţional, în beneficiul PSD. Vom avea o discuţie cu Poşta Română. Vă reamintesc că Dragnea semna protocol de colaborare între PSD şi sindicaliştii din Poşta Română. O spun direct, în problema pensiilor, nu mă feresc să iau decizii în privinţa înlocuirii Poştei Române (cea care distribuie pensiile la poartă) dacă voi constata că, în loc să facă treabă, poştaşii s-au apucat de politică. Despre o singură zi întârziere dacă aud, o singură problemă – îmi va fi de ajuns!”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here