Bogdan Chirieac sare în apărarea lui Chițoiu: Poate omul este total nevinovat. Nu era nici beat, nici drogat

Bogdan Chirieac intervine în dezbaterile legate de accidentul mortal comis de Daniel Chițoiu. Chirieac susține că finanțatorul ALDE ar putea fi „total nevinovat”.

Bâlbele Poliției nu sunt în favoarea domnului Chițoiu, în niciun fel. Poate omul este total nevinovat, nu știm. Dar, bâlbele Poliției și aceste comunicate prostești pe care aceștia le dau, nu îi fac niciun bine domnului Chițoiu”, a declarat Bogdan Chirieac, vineri seară, la România TV.

Chirieac a mai spus că Daniel Chițoiu nu se confruntă cu circumstanțe agravante, afirmând că nu se poate compară cazul acestuia cu cel al fiului lui Gino Iorgulescu.

Este clar că nici acei bătrâni nu au vrut să moară, nici Chițoiu nu a vrut să îi omoare. Cuvântul principal din acest caz este cuvântul accident. Este altceva decât în cazul băiatului cu Aston Martin, fiindcă i s-au luat probe lui Daniel Chițoiu, și nu era nici beat, nici drogat, treaz și nemancat. Prin urmare, nu este vorba despre o chestiune agravantă.

În marile orașe, această este soluția și anume monitorizarea traficului și centre inteligente de comandă. Când ai greșit și nu te prinde polițistul, acesta vine și te ia de acasă. Așa este în marile orașe europene. Am înțeles că era o zona periculoasă, pe dealul Negru, cât poate să coste un separator de beton? La urmă urmei, acest fapt ar salva vieți!”,  a mai spus Chirieac.

Președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Iulian Surugiu, a afirmat, vineri, că accidentul de pe DN 7, din județul Argeș, în care fostul ministru Daniel Chițoiu a fost rănit a fost provocat chiar de el. ”Nu se știe din ce motiv a părăsit mașina ministrului banda pe care circula, sunt mai multe ipoteze”, a precizat Surugiu.

Cercetarea la fața locului s-a terminat încă de ieri și s-a stabilit cu certitudine că mașina condusă de ministru a părăsit sensul de mers și a intrat în mașina care circula regulamentar, iar din păcate conducătorul auto care a decedat nu a avut o reacție sau poate nu a avut nici unde să tragă dreapta pentru a evita coliziunea”, a declarat, vineri, la Digi 24, președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Iulian Surugiu.

Acesta a explicat că, deocamdată, nu se cunoaște motivul pentru care mașînă a intrat pe sensul opus.

”Nu se știe din ce motiv a părăsit mașina ministrului banda pe care circula, sunt mai multe ipoteze, probabil că în câteva zile vom afla ce s-a întâmplat”, a mai spus Surugiu.

Acesta a explicat că Daniel Chițoiu este internat la Spitalul Floreasca, dar că în două-trei zile va putea fi externat și va fi audiat.

Joi, un accident grav s-a produs pe DN 7, în județul Argeș. Un bărbat de 82 de ani a murit pe loc și trei persoane au fost rănite, între care fostul ministru Daniel Chițoiu. Ulterior, o femeie de 73 de ani a murit la spital.

2 COMENTARII

  1. Cât de imbecil poate fi această năpârcă jegosă Chireac ce-şi face veacul prin haznalele din mass-media românească. Pute de trăzneşte dar colegii lui imbecili se străduiesc să-i facă reclamă deşănţată! Chiar nu vă este greaţă de el?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here