Campioană mondială la bikini fitness, candidată la Primăria Rădăuți

O campioana mondială la bikini fitness, Olivia Stan, cu premii la concursurile din Statele Unite ale Americii, candidează pentru funcția de primar în Rădăuți, informează vremeanouă.

Olivia Stan, în vârstă de 33 de ani, a fost plecată mai mulți ani în Anglia, însă a decis să se întoarcă acasă, în Rădăuți, considerând că din funcția de primar poate să „reînvie” acest municipiu. „În comunitățile în fruntea cărora a fost ales primar o femeie localitatea a reînviat. De ce să nu încercăm și noi această <rețetă> aici, la Rădăuți?”, a declarat Olivia Stan, care va candida ca independent pentru Primăria Rădăuți. Ea spune că poate să câștige alegerile din Rădăuți, pentru că tot ceea ce și-a propus până în momentul de față a și realizat, iar drept dovadă stau două titluri de campioană mondială la bodybuilding. Dar trebuie spus că pe lângă această carieră sportivă, Olivia Stan este și absolventă a Facultății de Teologie Ortodoxă și a Facultății de Arte din București. „Sunt neafiliată politic și doresc să candidez la funcția de primar al municipiului Rădăuți ca și candidat independent. Știu că pentru mulți ar părea că sunt prea tânără, dar vă asigur, mai ales pe cei ce nu mă cunosc, că tot ceea ce mi-am propus în viață până acum am dus la bun sfârșit”

Mi-am dorit să studiez Biblia, și am absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă București. Fiind pasionată de pictură de mic copil, voința m-a ajutat să termin cu medie mare și Facultatea de Arte, secția Restaurare Pictură Murală București, lucrând în acest timp pe șantiere de restaurare UNESCO din România. Apoi, sportul m-a ținut departe de anturaje, și asta m-a ambiționat să duc cariera de sport peste granițe. Astfel am adus România pe primul loc de mai multe ori în Europa și America, între anii 2015-2018, fiind singura româncă cu titlul de dublă campioană mondială bodybuilding acordat de mai multe federații internaționale”, a spus Olivia Stan. Ea a adăugat că după ce s-a întors acasă a văzut „degradarea avansată” a orașului în care s-a născut. „Din ambiția de a repara lucrurile în administrația locală mi-am propus să candidez la funcția de primar al Municipiului Rădăuți.

Mi-ar plăcea enorm să rămân lângă voi, și să începem restaurarea orașului din toate punctele de vedere.  Candidez la funcția de primar independent alături de o echipă profesionistă neînregimentată politic. De voi depinde cum va fi viitorul orașului nostru”, le-a transmis Olivia Stan alegătorilor din Rădăuți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here