Care sunt principalele surse de infectare și zonele cele mai afectate din România, potrivit ministrului Nelu Tătaru

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Potrivit ministrului Nelu Tătaru, principalele surse de infectare cu COVID-19 sunt transportul navetiștilor și turismul. Totodată, cele mai afectate zone sunt, în ordine Argeș, Prahova, Dâmbovița, Brașov, București.

Mergem pe zone, avem cea mai mare rată de infectare Argeș, Prahova, Dâmbovița, Brașov, București. dacă ne gândim la Argeș, Prahova, Dâmbovița, acolo e strict transportul navetiștilor, pe locul 2 este turismul.

În celelalte zone, pe locul întâi vin infectările din turism, adică oamenii au fost în vacanță, s-au infectat și s-au întors acasă.

Sperăm ca în următoarea săptămână să asistăm la o stabilizare și să ne îndreptăm spre un parcurs descendent”, a declara Nelu Tătaru, sâmbătă, informează Digi24.

Bucureștiul rămâne în topul infectărilor cu coronavirus, conform ultimelor raportări oficiale privind evoluția epidemiei în România.

221 de noi cazuri de infectări au fost raportate în ultimele 24 de ore în București.

În Argeș continuă creșterea accelerată cu 91 de îmbolnăviri, ajungând la un bilanț 3991 de cazuri.

Număr crescut de infectări a mai fost înregistrat în Prahova – 77, Dâmbovița – 69, Bacău – 68.

În România au fost confirmate 60.623 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), de la începutul epidemiei până în prezent. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.350 de cazuri noi de infectare.

1 COMENTARIU

  1. Ai să închidem fabricile, firmele, să-i plătim ca pe ploșnițele bugetare … cadrele didactice sunt plătite de un an degeaba.,!!,.. alți paraziți sunt angajații primăriilor, consiliilor județene,…și proști care lucrează în trei schimburi la privat sunt vinovații de serviciu…nu vă e rușine nenorociților!!.. acum ne luam de turism…păi cine Paștele mă-tii își fac concediile,?…tot ploșnițele de bugetari…!!!.. crucea ma-mii voastre de ploșnițe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here