Cât costă biletele la România-Suedia. Copiii sub 14 ani au acces gratuit

FRF a anunţat că a dat startul vânzării biletelor pentru meciul România – Suedia, din preliminariile Euro-2020, care se va disputa în data de 15 noiembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Tichetele pentru jocul cu Suedia sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, preţul fiind între 35 lei (peluză) şi 120 lei (tribună).

Fiecare persoană poate cumpăra maximum patru bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele şi prenumele titularului vor fi inscripţionate pe bilet, informaţii precum data şi locul naşterii vor fi, de asemenea, solicitate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripţionate cu noul nume) la casieriile stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 şi 21:45.

Pentru jocul cu Suedia, FRF a amenajat la Tribuna 2 sectoare speciale pentru familii în care copiii vor beneficia de bilete gratuite. În momentul realizării comenzii de către un adult se va selecta şi numărul copiilor din grup pentru care va fi emis câte un bilet cu valoare zero. În Family Zone, fiecare persoană poate comanda maximum cinci bilete, în care cel puţin unul trebuie să fie rezervat unui copil sub 14 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here