VIDEO. Momentul emoționant în care 30.000 de copii au cântat în cor imnul României la meciul cu Norvegia

Imnul României a răsunat aseară din piepturile a aproape 30.000 de copii prezenți pe Arena Națională. Alături de însoțitori, au fost singurii spectatori ai meciului de infarct de marți seară. Asta după ce UEFA a sancționat România în urma incidentelor din timpul partidei cu Spania.

29.854 de spectatori a avut în tribune Naționala României la meciul de marți seară cu reprezentativa Norvegiei. La un calcul simplu, asta înseamnă în jur de 27.000 de copii, alături de însoțitorii lor, având în vedere că regulile impuse de organizatori prevedeau un însoțitor la fiecare 10 copii.

Este un record mondial pentru România la meciurile la care au avut acces doar copiii. Până acum, recordul era deținut de Partizan Belgrad, susținută de 22.000 de copii într-un meci din Europa League împotriva echipei AZ Alkmaar.

Din fericire, puștii de pe Arena Națională au fost martorii unei partide antrenante, dramatice, cu răsturnări de situație. Din păcate, însă, scorul final a fost 1-1, după un penalti ratat de George Pușcaș, un gol fabulos marcat de Alexandru Mitriță și o torpilă care a străpuns poarta lui Ciprian Tătărușanu în prelungirile partidei – minutul 92.

După acest rezultat, România rămâne pe locul 3 în Grupa F de calificare la Euro 2020, iar șansele de calificare scad dramatic. Ar fi nevoie de o victorie acasă cu Suedia și un egal cu Spania în deplasare.

Următorul meci al Naționalei României se va disputa acasă, cu Suedia, în data de 15 noiembrie, urmat de cel cu Spania, pe 18 noiembrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here