Cristina Țopescu, în vârstă de 59 de ani, ar fi murit de câteva zile și abia acum a fost descoperit cadavrul. Pro TV anunță că aceasta locuia singură și a fost găsită în patul ei, în pijama. În casa ei au mai fost găsiți câini morți, conform primelor informații. Alți cinci câini au fost găsiți în viață.

De trei săptămâni, Cristina Țopescu nu mai fusese văzută de vecinii ei. Totuși, acest aspect nu i-a alertat, fiindcă unii au presupus că e plecată din țară. 

Ultima oară a fost văzută pe 19 decembrie 2019, însă pe 26 decembrie a transmis un mesaj de admirație față de Papa Francisc, pe contul ei de Facebook.

Polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă.

Anchetatorii au găsit în casa Cristinei Țopescu mai mulți câini, iar doi erau morți, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei. Cristina Țopescu era mare iubitoare de animale.

Anchetatorii au fost sesizați de vecini, care au precizat că jurnalista nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. Polițiștii și echipajele SMURD au intrat în casa Cristinei Țopescu și au găsit-o moartă, fără urme de violență.

Marcel Vela a precizat că vecinii au sunat la 112 deoarece nu au mai zărit-o de mai multe zile pe Cristina Țopescu și au observat că mașina din fața casei era nemișcată. În privința împrejurărilor în care a murit jurnalista, ministrul de Interne spune că anchetatorii nu se pot pronunța încă, potrivit Mediafax.

Da, a fost un moment delicat. Am fost anunțat de chestorul Vasilescu despre faptul că o vecină a anunțat la 112 suspiciunea ei cu privire la vecina Cristina, nu o mai văzuse pentru că mașina era nemișcată în fața casei. S-au mobilizat forțele din zonă, s-a intrat în casă și s-a realizat că este o tragedie și că nu mai este printre noi Cristina Țopescu”, a declarat Marcel Vela la RomâniaTV.

Probabil în cursul zilei de luni, după ce se va face autopsia se va ști cauza, fiind prea devreme ca anchetatorii să se pronunțe cu privre la modul cum a murit jurnalista, mai precizează ministrul de Interne.

Este prea devreme să ne pronunțăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoție cerebrală. (…) La momentul în care vom avea concluziile, evident, că le vom comunica și opiniei publice”, a mai spus Vela.

Cristina Țopescu, fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu, a absolvit Facultatea de Limbi Străine din Bucuresti, secția engleză-italiană. În aprilie 2013 a intrat în politică, înscriindu-se în PSD. În prezent, Cristina Țopescu era consilieră la Ministerul Sănătății.

Timp de 12 ani, Cristina Țopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de știri de la Prima TV.

Pe data de 4 iulie ar fi împlinit 60 de ani. Tatal ei, Cristian Țopescu, a decedat pe 15 mai 2018 în urma unui stop cardiac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here