Presa va căuta întotdeauna senzaționalul și subiectele care vor atrage publicul, a scris polițistul, relatează Newsweek.ro. Dar aceste știri induc publicului ideea total eronată că polițiștii ies la pensie la 42 de ani și cu pensii speciale enorme.

„Faptul că un polițist a ieșit la pensie la 42 de ani cu o pensie de peste 11000 de lei este într-adevăr o știre foarte bună pentru că provoacă indignare. Și pe bună dreptate.

Dar aceste știri induc publicului ideea total eronată că polițiștii ies la pensie la 42 de ani și cu pensii speciale enorme.

Așadar, ce vedeți dumneavoastră la știri nu sunt altceva decât niște excepții, sunt unii care au găsit fel și fel de portițe ca să părăsească sistemul atât de devreme și cu pensii atât de mari. În niciun caz nu sunt polițiști simpli, de stradă. Eu am colegi, chiar și la SAS, de peste 50 de ani. Un coleg care a ieșit la pensie de curând are o pensie de 3500 de lei. Nu se poate spune că e o pensie mică, dar nici una enormă, așa cum se crede în spatiul public.

Legat de salarii, căci și despre ele se vorbește că ar fi foarte mari, am să dau exemplu salariul meu de luna trecută. Am luat salariu 4400 de lei. Ca să nu mai fie nevoie să răspund comentariilor în care voi fi întrebat dacă nu mai am și alte sporuri, norme de hrană etc, scriu aici că cei 4400 de lei reprezintă totalul banilor intrați pe card. Adică e acolo inclus tot. Am 15 ani vechime în poliție, din care 12 petrecuți la rutieră, numai în stradă, și 3 la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Pentru acuratețe, pot spune că salariul diferă de la lună la lună, în funcție de orele de week-end lucrate. Așadar, sunt luni în care am ajuns la salariul de 4800 de lei, chiar și 4900, dar niciodată nu am depășit această sumă”, a scris Marian Godină într-o postare numită „Vă prezint salariul meu fabulos”.

1 COMENTARIU

  1. Esti fraer ca nu iesi la pensie speciala ca in loc de 4400 – 4900 lei cum zici ca ai (politisti romani sunt cunoscuri ca acoperind si nr de copii ce il detin in dotare) , la pensie speciala tu poti lua pensie dubla fata de salariu . Bagi 2 ani de libere , mai ramai in strada cateva ore pe zi in plus si te scoate cu pensia dubla fata de salar , intreabal pe patriotul de polirie Coarna sau pe maresalul Izmana , ca in cardasie au facut aceste legi echitabile si profitabile.
    Era o poveste cu faptele rele facute de un copil pentru care tatal batea in usa un cui . Dupa indreptare si pentru fiecare fapta buna tatal scotea un cui , iar cand le-a terminat era bucuros ca reusise sa echilibreze bugetul de fapte bune ci cele rele .
    Doar ca au ramas urmele , si in memoria colectiva va ramane „echitatea romaneasca” a dreptului umflat si a dreptului furat . Tata dupa 35 de ani in siderurgie are pensie 2200lei iar un Garcea ce iasa dupa 20 de ani de munca de birou , in timp ce strainii iau pradat tara si erau aproape sa ii ia si pavilionul , iasa cu 11000 lei .
    Daca esti indignat domule Godina incearca sa intelegi mai profund lucrurile si pe un interval de timp mai mare . Structurile MAI asigura linistea necesara ca hoardele straine sa pradeze tara , iar pentru asta sunt bine remunerate si hranite.
    Onor et patria !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here