Cine este medicul găsit mort într-un spital privat din Constanţa. Poliția ia în calcul și ipoteza sinuciderii

Loredana Chircu, 38 de ani, a fost găsită moartă într-o încăpere a unui spital privat din municipiul Constanţa. Era medic specialist în medicină internă.

Conducerea Heka Hospital a postat în urmă cu puţin timp următorul mesaj pe pagina oficială de Facebook:

„Cu profund regret anunţăm decesul colegei noastre, în vârstă de 38 de ani, Chircu Loredana, medic specialist Medicina Internă. Aceasta a intrat de gardă la ora 20:00 fără sa prezinte vreo problemă vizibilă. Pe tot parcursul gărzii a avut două consultaţii.

Dispariţia fulgerătoare a colegei noastre ne-a marcat pe toţi şi suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanţe!”

Loredana Chircu (38 de ani) era medic specialist în medicină internă în cadrul Spitalului Judeţean Constanţa, dar colabora şi cu alte spitale private din oraş.

Duminică, în jurul orei 11.00, a fost găsită fără suflare într-o încăpere a Spitalului Heka.

„Pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, spun poliţiştii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Anchetatorii iau în calcul sinuciderea, deși la fața locului nu a fost găsit niciun bilet de adio. Se pare că medicul ar fi înghițit mai multe medicamente, însă surse din domeniul medical susțin că ar fi fost vorba de un accident. Potrivit acelorași surse, Loredana Chircu și-ar fi injectat o combinație de substanțe care să o ajute să reziste la oboseala și stresul provocate de programul de lucru intens. Medicul lucra în trei unități – la spitalul Heka, la Regina Maria și la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Loredana Chircu, care împlinise 38 de ani pe 15 aprilie, suferise recent și un accident vascular cerebral. Era căsătorită și avea un copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here