Ciolacu a anunțat la Antena 3 că dorește să sesizeze CCR și împotriva nominalizării lui Florin Cîțu

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, miercuri seară, la Antena 3 că „este posibil” să sesizeze din nou CCR și în cazul nominalizării lui Florin Citu ca premier.

Dacă e limpede că Parlamentul este împotriva lui Citu mai poate Cîțu să formeze o majoritate? Are trei voturi împotriva sa în Parlament, în comisii și la moțiunea de cenzură. (…) E limpede pentru toată lumea că președintele forțează pentru alegerile anticipate, are calculele sale”, a spus Mihai Gâdea în emisiunea sa.

Gâdea l-a întrebat apoi pe Ciolacu dacă are de gând să sesizeze din nou CCR.

Este posibil. O să am discuția mâine cu specialiștii din partid, ne vom sfătui, vom avea vineri un CEX”, a răspuns Ciolacu.

Șeful PSD a declarat anterior, la Digi24, că nominalizarea lui Florin Ciîțu este o „sfidare” la adresa Parlamentului.

„Este o glumă, o sfidare la adresa Parlamentului. A venit de două ori în față Parlamentului și a luat aviz negativ. La votul de învestitură vom vota categoric împotriva. Președintele Iohannis a ales să continue criză politică. Este o criză clar forțată. nu inmtelegem ce rost are, nu are nimic de a face cu agenda cetățenilor”, a declarat Ciolacu la Digi24.

1 COMENTARIU

  1. Cica ”O să am discuția mâine cu specialiștii din partid”, e bine, ”specialistii” ciordache, nicolicea, serban nicolae, vasileasca, manda stiu bine ce e de facut, s-ar putea insa ca ccr sa mai stea nitel sa se gandeasca, si sa zica pas, dupa cum si-a luat-o in freza ultima data cand a scos castanele din foc pentru psd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here