Ciolacu: „În acest moment”, PSD merge cu Gabriela Firea la alegerile pentru Primăria Capitalei

Inquam Photos / Ilona Andrei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, la Antena 3, că PSD merge în acest moment cu Gabriela Firea candidat la Primăria Capitalei, mai ales că şi aceasta îşi doreşte un nou mandat. Cred că va fi cel mai bun candidat de departe, nu doar de la PSD ci de la toate partidele, a mai spus Ciolacu, preluat de News.ro.

Întrebat cu ce candidat merge PSD la alegerile pe Bucureşti, Ciolacu a spus: ”Cu Gabriela Firea. În acest moment, categoric, mai ales că doamna Gabriela Firea îşi doreşte să candideze pentru un nou mandat”.

”Eu sunt ferm convins că electoratul de stânga în Bucureşti este mai mult decât electoratul de dreapta”, a mai spus Ciolacu, precizând că ”a fost o poveste, nu prea de succes, a acestor alegeri din Bucureşti a unor candidaţi susţinuţi de PNL şi USR”, la ultimul scrutin.

”Trebuie să ai anumite afinităţi să fii primar general şi de sector, trebuie să îţi placă şi să înţelegi acest lcuru. Din punctul meu de vedere cred că cel mai bun candidat de departe, nu numai de la PSD ci de la toate partidele, va fi doamna Gabriela Firea”, a afirmat liderul social-democrat.

Cursa laboratoarelor de inteligență artificială devine tot mai intensă. Ce adversari are ChatGPT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here