Cioloş: Dosarul 10 august este un eşec al justiţiei, al capacităţii de a soluţiona cauze importante

Foto: INQUAM/George Călin

Dacian Cioloş a afirmat, marţi, că din perspectiva USR PLUS dosarul 10 august reprezintă un eşec al justiţiei, al capacităţii de a soluţiona cauze importante, care au un impact social, transmite News.ro.

„Am discutat şi legat de 10 august, e o aniversare astăzi, una tristă din mai multe puncte de vedere, nu doar legat de evenimentele care s-au petrecut, dar şi de faptul că în continuare aşteptăm adevărul legat de ceea ce s-a întâmplat acolo. Este, din punctul nostru de vedere, un eşec al justiţiei, al capacităţii de a soluţiona dosare importante, cu impact social. Ăsta e şi motivul pentru care dorim o reformare a justiţiei, să ne asigurăm că justiţia îşi face treaba, în primul rând, şi că are resursele să-şi facă treaba. Şi, din acest punct de vedere, Ministerul Justiţiei caută să asigure toate condiţiile pentru ca justiţia să fie independentă şi să aibă resursele să poată să-şi facă treaba”, a spus co-preşedintele USR PLUS, la finalul şedinţei Biroului Naţional al partidului.
El a adăugat că sunte la jumătatea termenului de prescripţie în ceea ce priveşte dosarul 10 august, iar dosarul continuă să treneze.
„Nu avem o direcţie clară în cercetarea acestui dosar şi nu aş vrea să ajungem în situaţia limită în care ne apropiem de termenul de prescripţie şi în continuare nu avem clarificări pe acest dosar”, a conchis Cioloş.

1 COMENTARIU

  1. Invitam pe toata lumea sa plimbe elefantelul roz . la miting nu a venit mai nimeni dar unii inca critica cu minie proletara . Lumea s-a desteptat intre timp .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here