Cîţu: Cred că săptămâna viitoare vom avea tot Guvernul în stradă, în țară. Toţi vom vorbi cu cetăţenii, le vom răspunde la întrebări după ce ies de la vaccinare

Foto: INQUAM/George Călin

Premierul Florin Cîţu anunţă că săptămâna viitoare reprezentanţii Guvernului vor merge în ţară, la centre de vaccinare, pentru a sprijini campania de imunizare. „Săptămâna viitoare vom face o acţiune, un fel de şedinţă de Guvern în stradă, în care toţi vom fi şi vom vorbi cu cetăţenii, le vom răspunde la ce întrebări au, după ce ies de la vaccinare”, adaugă el.

„Cred că săptămâna viitoare vom avea tot Guvernul în stradă, în ţară, miniştri şi secretari de stat la centre de vaccinare, trebuie să se implice tot Guvernul direct în această campanie”, a declarat, luni, Florin Cîţu.

El a afirmat că reprezentanţii Executivului vor discuta cu oamenii, după vaccinare.

„Săptămâna viitoare vom face o acţiune, un fel de şedinţă de Guvern în stradă, în care toţi vom fi şi vom vorbi cu cetăţenii, le vom răspunde la ce întrebări au, după ce ies de la vaccinare”, a arătat Cîţu.

2 COMENTARII

  1. Ne aflam deja intr-o noua etapa ce tine de consacrarea unor noi forme si de punerea in evidenta noi atitudini politice – ce ne vor arata cum politicul de oriunde in Europa se pune in slujba cetateanului . Venim noi la voi – pare a fi motto-ul anilor ce urmeza . Premierul CITU isi desfasoara si desfasoara intreaga activitate personala si guvernamentala prin a arata cetateanului un alt fel de a face politica .Politicul trebuie sa coboare linga oameni sa mobilize fortele din societate ce doresc vaccinarea – democratizarea – si tot ceea ce tine de democratie ca termen general valabil .La Bruxelles se va intimpla acelasi lucru . Parlamentarii vor parasi palatele de clestar si se vor regasi cu totii linga cetateni . In Romania , pentru actualul premier , totul a inceput cu plantarea unor arbusti impreuna cu presedintele si totul va continua pe modelul ce ne uneste – brat – la brat -.A fi linga oameni este idealul acestor vremuri .

  2. Europa – veniti la noi – venim la voi si impreuna sa ajutam pe tot aceia ce ii numim prieteni . Am aratat intregii lumi ca se poate – in pofida a tot ceea ce unii nu credeau ca este posibil a se intimpla .Am ingropat securea razboliului pentru vecie . Am deschis granitele si milioane de cetateni se deplaseza oriunde doresc fara nici un fel de restrictie . Am reconfigurat si imbunatatit retele de transport marfa , am unit intreaga structura ce cuprinde producerea – transportul si vinzarea marfurilor de tot felul , am facut posibila circulatia de capital si accesul la tehnologiile de virf , am comasat decizia in sanatate la virful UE si pandemia e gata – gata sa isi dea obstescul sfirsit . Se concretizeza chiar acum cind vorbim o structura militara de reactie rapida aflata sub conducerea UE .Am reusit cu totii sa facem parte din structurile NATO. Am deschis o noua pagina de istorie si dorim sa acceptam noi membrii ce apatin de facto acestei zone geografice . Ajutam pe cit putem si alte state ce au ramas cumva stinghere si in afara jocului . Recalibram prietenia cu mai vechii nostri aliati din America lui Joe Biden .Reconsideram aliantele si formam altele noi . Iata doar o minuscula imagine din ceea ce putem face impreuna .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here