Cîţu: Eşec previzibil al Alianţei PSD – AUR! O moţiune de faţadă, în care nici Marcel Ciolacu nu a crezut

Foto: INQUAM/George Cîţu

Premierul Florin Cîţu a afirmat că eşecul moţiunii de cenzueră era unul previzibil, al Alianţei PSD – AUR. „O moţiune de faţadă, în care nici Marcel Ciolacu nu a crezut, măcar”, a adăugat şeful Guvernului, citat de News.ro.

„Eşec previzibil al Alianţei PSD – AUR! Moţiunea de cenzură împotriva acestui Guvern a picat. O moţiune de faţadă, în care nici Marcel Ciolacu nu a crezut, măcar. Românii doar asta trebuie să ştie! Guvernul pe care îl conduc va lua în continuare cele mai bune măsuri, va face investiţii, va face reforme! Rămân cel mai mare inamic al PSD”, a scris Florin Cîţu, marţi pe Facebook.

Moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîţu a picat, fiind înregistrate 201 de voturi „pentru”, faţă de cele 234 necesare. De asemenea a fost înregistrat un vot „împotrivă”, conform anunţului făcut în plen.

Victorie în instanţă. Clotilde Armand: Reorganizarea Primăriei Sectorului 1 merge înainte

2 COMENTARII

  1. Motiunea – bat-o vina a cazut inainte de a incepe . Cele doua mari teme anuntate cu atita graba – Motiunea de cenzura si Alegerile anticipate sau transformat in FUM. Constitutia ne spune clar (aceea modificata de curind de catre CCR )presedintele numeste un premier desemnat ce isi formeza o majoritate si alegerile anticipate nu poat avea loc decit in urma unui consens parlamentar . -Mai are cineva vreo indoiala cum masurile luate de catre premierul Citu sunt gresite ? Mai crede cineva in antivaccinisti , antipandemisti , anti guvern si anti presedinte ? Mai poate spune cineva ca autostrazile zac in paragina , ca banii de la PNNR nu vin , ca masca a fost o prostie si ca legile fostelor guvernari sunt bune(vezi coalitia lui Dragnea ) ? Mai poate cineva sa zica ca Romania a luat-o in sens invers ? Toata opozitia nu mai are ce sa mai zica – este in ‘silenzio stampa’ – li sau fisiit toate temele de campanie . Premierul nu numai ca nu a fost demis dar va cistiga si alegerile din PNL ce vor lasa deschisa o poarta tuturor romanilor ce doresc democratie si va capacita un imens numar de votanti indecisi ce acum chiar au de unde sa aleaga .Ascensiunea fulminata a premierului Citu nu mai poate fi oprita . Momentul in care si presedintele isi va arata negresit preferinta(din postura de fost sef PNL) , Orban va fi parasit (la nivel de votanti) -de mai toata lumea) . Singuratatea alergatorului de cursa lunga este evidenta , nici macar cintatul (am vazut cu totii ca este priceput si la asta ) nu il mai poate ajuta .Dupa un parcurs exceptional- favoritul tuturor a clacat in momentul pierderii alegerilor parlamentare(ce decizii eronate luate exact cu citeva zile inainte de alegeri a putut lua fostul premier ) si a pierdut in acel moment si sustinerea presedintelui Iohannis . Vom avea 4 ani condusi fiind de seful PNL si presedintele Iohannis

  2. Cine râde la urmă, râde mai bine!!…Pe tine te ca lua ,daca nu fugi ca Sebi ghiță, dracul!..adică potera…cat despre al de la butoane, deja și-a găsit o slujbă prin west!!..Cică combina fizică cuantică cu educația fizică!!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here