Cîţu, reacţie la declaraţiile lui Orban privind noul suflu din PNL

Foto: INQUAM-Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, a reacţionat, sâmbătă seară, la afirmaţiile lui Ludovic Orban referitoare la noul suflu din partid postând o fotografie pe Facebook, transmite News.ro.

Florin Cîţu a postat, sâmbătă seară, o fotografie pe Facebook, în care el apare alături de sloganul PNL ”Alege viitorul”.

Cîţu a scris şi un mesaj scurt: ”Get it? / Înţelegi?”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre felul său de a face campanie, subliniind că întotdeauna a fost aproape de membrii partidului. Orban s-a referit şi la ”suflul nou” din partid de care amintesc cei care îl susţin pe Florin Cîţu petru şefia PNL, însă a afirmat că acest suflu nou trebuie definit, mai ales când în echipă sunt nume vechi ale partidului, cum ar fi Emil Boc, Alina Gorghiu sau Raluca Turcan.

2 COMENTARII

  1. Ce poti sa mai spui despre acest catu,decat ca e dezamagitoare evolutia sa de la alegeri incoace!!! ARGUMENTE CONSISTENTE,NENE,NU SLOGANE DE CAMPANIE,”GET IT”? LIPSA EDUCATIEI ISI SPUNE CUVANTUL..acum,incep sa ma indoiesc si de curriculum vitae prezentat de presa,caci pe pagina sa de facebook nu prezinta nimic !!!Un om fara trecut de politician si ingamfat oe deasupra,e foarte usor de manipulat de lichele imbatranite in politica ca bocul lui udrea,sau ceilalti fosti lingai de-ai lui petrov si ai udroaicei sale ,ca tise,roman,turcan si rares bodan…da,papitoiul care se pupa in studioul Realitatea cu nevasta lui ponta,in plina campanie prezidentiala din 2014…

  2. Ce zic eu si ce intelegeti voi – rasca basca – Premierul actual ne spune cum fostul premier si probabil si deja fostul sef de partid , o data cu pierderea alegerilor si-a pierdut suflul . Adicatelea , cel ce pierde alegerile , pe ultima suta de metri , dupa ce a cistigat la pas toate concursurile anterioare ,brusc de niciunde, baga pe mineca niste decizii personale ce scoate din jocul alegerilor parlamentare partidul numit PNL si fericit nevoie mare nici nu pomeneste de asta . Pentru cei neavizati (ca sa nu zic altfel )suflul cel nou nu are legatura cu persoanele noi – ci mai degraba cu ceea ce actualul premier poate face in viitor .Asa ca ar fi bine sa ne amintim zicerea : ce are de a face Sula cu Prefectura . .Nemaifiind cistigatorul alegerilor parlamentare PNL – prin vocea sefului de partid – a renuntat la a mai gestiona institutiile de forta ale statului Roman si nemaivind incotro au cedat politic in fata celor doua partide din coalitie – punindu-l si pe Presedintele tarii intr-o situatie imposibila .Acela a fost momentul rupturii si Presedintele natiunii a trebuit sa regindeaza si sa reconfigureze intreaga scena politica , unde PNL devine un actor secundar fiind in permanenta supus atacurilor din coalitie . Fara interventia presedintelui PNL -Orban era azi in opozitie .Cele doua mari semne de intrebare ce au fost aduse in fata publicului: modalitatea prin care au fost pierdute alegerile parlamentare si cea prin care s-a oferit USR -ului cota de ministere de forta – ne poate duce cu gindul la mai mult decit o simpla neglijenta .Oare cineva a crezut inainte de momentul zero al alegerilor parlamentare ca votantii de suflet ai PNL isi vor reconsidera pozitia si vor oferi votul lor altcuiva din esicherul Dreptei romanesti ? Iaca ca nu a fost asa . Votantii PNL au stat acasa si de aici a inceput bilciul .PSD se erijeaza , pe buna dreptate, in cistigator si doar dorinta presedintelui Iohannis a mai contat in decizia de formare a aliantei cum bine a spus domunul Boc .Cel ce a pierdut alegerile nu mai avea nici un cuvint de spus .Premierul actual – Citu – cumuleaza intreaga forta data de acceptul presedintelui(din postura de fost sef PNL) al sefilor de filiale-(alegerile au loc curind )si al deciziei UE raportata la PNNR . Banii vor sosi curind ) ce impreuna cu stoparea efectelor pandemiei si relaxarea restrictiilor il vor plasa in cistigator absolut al fotoliului de sef PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here