Ciucă: PNL este peste procentele de la preluarea mandatului meu / Rotaţia guvernamentală se va face ca în protocolul coaliţiei

Inquam Photos / Octav Ganea

Liberalii se întâlnesc, duminică, la Vila Lac, înainte de o nouă sesiune parlamentară care începe săptămâna viitoare. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis colegilor că formaţiunea stă mai bine în sondaje decât în momentul în care a preluat conducerea, iar Guvernul a performat. În ceea ce priveşte rocada, Ciucă le-a transmis liberalilor că se va face aşa cum este stipulat în protocol, relatează News.ro.

Liberalii s-au reunit la Vila Lac, duminică, de la ora 16.00, având pe agenda de discuţii priorităţile pentru sesiunea parlamentară care începe săptămâna viitoare şi pregătirea rocadei guvernamentale.

Potrivit unor surse politice, liderul PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liberalilor că partidul stă mai bine în sondaje decât în momentul în care a preluat conducerea.

„PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului meu de preşedinte de partid. Asta pentru că PNL a asigurat stabilitatea ţării şi a făcut ce a spus ca face. Nu a provocat şi nu a răspuns provocărilor politice”, lea- transmis ciucă liberalilor.

De asemenea, premierul Nicilae Ciucă a afirmat că Guvernul a fost performant.

”Guvernul a fost performant. Cel mai bun procent de absorbţie, în context economic grav”, a mai declarat premierul.

Acesta le-a dat asigurări colegilor de partid că rocada se va aşa cum este stipulat ăn protocolul coaliţiei.

”Rotaţia se va face ca în protocol. Vă asigur”, a mai afirmat liderul PNL, potrivit surselor politice.

Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni, luni, începând cu ora 11.00, în sala grupului PNL de la Camera Deputatilor.

De la ora 18.00, preşedintele PNL, premierul Nicilae Ciucă va participa la şedinţa grupurilor reunite din Camera Deputaţilor şi Senat.

Şedinţa va avea loc în sala grupului PNL de la Camera Deputaţilor.

Sesiunea parlamentară începe la 1 februarie.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le cere colegilor de partid să înceteze lupta internă şi să prezinte soluţii şi programe pentru români. ”PNL va fi la guvernare după 2024, dacă va fi garantul stabilităţii şi dezvoltării”, a afirmat Ciucă, potrivit unor surse politice. El a adăugat că ”duşmanul real al României şi al PNL este extremismul”.

Potrivit unor surse politice, liberalii s-au întâlnit, duminică, la Vila Lac, înainte de debutul sesiunii parlamentare, dar şi înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional programată pentru luni.

„Opriţi lupta internă, luptaţi pentru români cu programe, cu soluţii! PNL va fi la guvernare după 2024 dacă va fi garantul stabilităţii şi dezvoltării”, le-a spus preşedintele PNL colegilor de partid, potrivit surselor politice.

Ciucă a afirmat că ”duşmanul real al României şi al PNL este extremismul în toate formele lui”.

”Noi, PNL, suntem cei care trebuie să apărăm şi promovam patriotismul adevărat, moderat, proeuropean, nu cel fals anarhic, destabilizator, cu comenzi în afara ţării şi a UE”, le-a mai transmis Ciucă liberalilor.

Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni, luni, începând cu ora 11.00, în sala grupului PNL de la Camera Deputatilor.

Liderii liberali se întrunesc în şedinţă informală, la Vila Lac

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here