Ciucu anunţă când începe, în sectorul 6, desființarea spațiilor comerciale de la metrou

  Inquam Photos / George Călin

  Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunţă că în sector eliberarea spaţiilor comeciale de la metrou va începe vineri sau, cel târziu, săptămâna viitoare, transmite News.ro. ”Simbolul prăduirii şi ilegalităţilor anilor ’90, reprezentat de “sindicatul” de la metrou, trebuie să ajungă la sfârşit”, a transmis primarul.

  ”Da, mizeria tranziţiei, simbolul prăduirii şi ilegalităţilor anilor ’90, statul în stat, reprezentat de “sindicatul” de la metrou trebuie să ajungă la sfârşit. Primăria Sectorului 6, este alături de ministrul Transporturilor şi de ministrul de Interne în procesul de punere în legalitate a spaţiilor ocupate abuziv la metrou pe raza teritoriului Sectorului 6.”, a transmis, miercur Ciprian Ciucu.

  Acesta a explicat că procesul va începe săptămâna viitoare cel mai târziu.

  ”Am primit ieri o adresă a Metrorex în acest sens şi lucrăm la punerea în legalitate (sunt câteva formalităţi) să demareze vineri sau, cel mai târziu, săptămâna viitoare. Poliţia Locala şi ADP Sector 6 vor elibera spaţiile Metrorex de acele chioşcuri parazit, care generează imense probleme inclusiv pe avizare ISU (avem un raport în acest sens) şi… să nu uităm de Colectiv”, a mai transmis Ciucu.

  În sectorul 2, demolarea spaţiilor de la metrou a început miercuri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here