Ciucu: Firea conduce Bucureştiul pe ascuns şi în interesul camarilei din Voluntari

sursa: Ciprian Ciucu / Facebook

Ciprian Ciucu, consilier general din partea PNL, a anunțat că va fi cu ochii pe Gabriela Firea din postura de președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, funcție în care abia a fost numit. Potențialul candidat PNL pentru primăria București a spus că a trebuit să-și dea demisia din CGMB, din cauza noii funcții.

„Fiind o poziţie executivă la rang de secretar de stat, este incompatibilă cu orice altceva şi am fost nevoit să-mi dau demisia din Consiliul General. Asta nu schimbă, însă, lucrurile: îmi menţin obiectivele politice şi interesul pentru Bucureşti! Voi urmări în continuare şedinţele Consiliului General până la alegerile de peste şase luni şi voi comunica despre Bucureşti ca şi până acum”, a scris Ciucu pe Facebook.

Ciprian Ciucu a spus că a făcut intens opoziție în ultimii ani față de politicile Gabrielei Firea, dar că nu mai poate să facă mai mult decât a făcut până acum.

„Colaborarea pe proiecte cu Firea este practic imposibilă: conduce Bucureştiul pe ascuns şi în interesul camarilei din Voluntari. Nu am găsit niciun fel de teren comun. Iar pentru a fi watchdog pe Primărie, deja o pot face şi din afara CGMB. Cum spuneam, îmi menţin şi preocuparea pentru Bucureşti şi contactele cu oamenii corecţi din interior. ANFP este exact instituţia pentru care am competenţele profesionale necesare pentru a profesionaliza funcţia publică în România şi care îmi poate oferi experienţa executivă perfectă pentru a mă prezenta întărit (şi ca experienţă, dar şi politic) în faţa bucureştenilor.” a mai notat liberalul.

La final, a lansat și un avertisment pentru actualul primar general: „Gabriela Firea, nu aveţi niciun motiv de bucurie, rămâne cum am stabilit”.

Săptămâna trecută, Ciprian Ciucu a anunțat că vrea să candideze la Primăria Capitalei. „Eu am viziunea cea mai realistă, dar şi instrumentele cu care să pun Bucureştiul pe baze solide după ce a fost adus în pragul dezintegrării de către PSD”, a scris Ciucu atunci pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here