Clotilde Armand: Un bărbat agresiv a venit spre maşina mea, a început să lovească cu pumnii în geam şi a încercat să-mi deschidă uşa. Nu mă intimidaţi

Foto: INQUAM/George Călin

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand susţine că a fost agresată în trafic miercuri dimineaţă, când la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre maşina sa, a început să lovească cu pumnii în geam şi a încercat să-i deschidă uşa de mai multe ori, potrivit News.ro.

”Guys, sunteţi tot mai penibili. Nu mă intimidaţi”, este mesajul ei către cei pe care îii supectează că s-ar afla la originea incidentului.

”În această dimineaţă eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre maşina mea, a început să lovească cu pumnii în geam şi a încercat să-mi deschidă uşa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliţiei şi mi-am văzut mai departe de drum. PS: Guys, sunteţi tot mai penibili. Nu mă intimidaţi şi nici nu voi ceda în faţa ameninţărilor voastre mafiote”, a scris pe Facebook.
Clotilde Armand a acuzat în repetate rânduri acţiuni de intimidare în contextul disputei sale cu compania de salubrizare Romprest pe tema contractului pentru ridicarea deşeurilor din sector.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here