Consilier local PNL la Sectorul 5: USR PLUS a votat bugetul propus de Piedone / Explicaţia Alianţei

Sursa: Facebook/Primăria Sectorului 5

Consilierul local PNL în Consiliul Local Sector 5 George Agafiţei a declarat, marţi pentru News.ro, că liberalii sunt singurii care s-au abţinut la votarea bugetului pentru Primăria Sectorului 5 propus de edilul Cristian Popescu Piedone, iar USR PLUS a votat „pentru”, transmite News.ro.

Într-o postare pe pagina de Facebook a USR PLUS este explicat faptul că amendamentele la buget ale Alianţei au fost acceptate, drept urmare a fost un vot pentru bugetul din acest an. Amendamentele USR PLUS prevăd construirea primei creşe noi, un program voucher social de 500 lei pe lună pentru creşă, destinat cazurilor sociale şi începerea lucrărilor de extindere la Şcoala nr. 280. Aceştia precizează că nu doar au reuşit să impună aceste amendamente, ci şi au diminuat cheltuielile salariale si cheltuielile cu bunuri si servicii din propunerea de buget a primarului Sectorului 5.

„Noi ne-am abţinut fiindcă am avut nişte amendamente care ne-au fost respinse în Consiliu şi atunci ne-am abţinut de la votatul bugetului. USR PLUS a votat «pentru», dar motivele nu le ştiu. PNL a fost singura formaţiune care s-a abţinut de la vot. Au votat «pentru» toţi ceilalţi. Am fost 26 prezenţi, 6 de la PNL s-au abţinut, deci 20 au votat «pentru»”. Consiliul local e de 27, dar o persoană a fost absentă”, a explicat George Agafiţei, pentru News.ro.

Alianţa USR PLUS a precizat că amendamentele la bugetul propus de primarul Sectorului 5 au fost acceptate şi astfel a fost un vot pentru acest buget

„USR PLUS Sector 5 a obţinut pentru cetăţenii sectorului nostru alocare bugetară pentru:

– construirea primei creşe noi, după ani de aşteptare, cu peste 130 de locuri

– un  program de voucher social pentru creşă, destinat cazurilor sociale. Aceste familii va benefică de un voucher de 500 lei/lună pentru a plăti creşa

– demararea lucrărilor de extindere la Şcoala Nr 280, cea mai mare şcoala din sector, unde 1.700 de copii învaţă in 3 schimburi.

Am reuşit să impunem aceste amendamente pe lângă alte proiecte şi, totodată, am diminuat cheltuielile salariale si cheltuielile cu bunuri si servicii din propunerea se buget formulată de Cristian Popescu Piedone.

Întrucât aceste amendamente la bugetul Sectorului 5 au fost votate, USR PLUS Sector 5 a votat bugetul pentru anul 2021”, arată postarea de marţi pe pagina de Facebook a USR PLUS. 

2 COMENTARII

  1. Si cand aduni toate aceste actiuni ale pluseristilor,incepand din anul de campanie electorala 2019,ce concluzie la rece se poate trage?Ca aceasta grupare „UNICAT”,e vopsita pe afara cum e gardul,dar innauntru metehnele sunt identice cu ale pesedeilor:POPULISM CAT CASA! Se pare ca se inteleg foarte bine cu hotii,cu Ciuma Rosie,au uitat de sloganul ce si l-au pus la butoniera cu aroganta,”FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE”! SERIOS????DAR „PIEDONE”,CE E,NU PENAL IN FUNCTII PUBLICE???IPOCRITILOR!!!

  2. Ca si cum nu se putea demara extinderea scolii sau cresa ,daca se mai astepta putin pana se verificau fondurile propuse de un PENAL in acte,cu patalama!!!Frumoasa explicatie ,mai populistilor,dar alegatorii vostri nu cumva v-au votat sa scapati mai intai de hotii din functii publice,in cazul asta si un nemernic care avea in subordine ca primar Clubul Colectiv? In Nicusor Dan nu ati avut incredere,un om integru si dedicat bucurestenilor de 10 ani,dar intr-un penal ,da!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here