Copiii lui Berlusconi îşi iau rămas bun de la tatăl lor: „Mulţumim pentru viaţă, mulţumim pentru dragoste”

Cei cinci copii ai fostului premier italian Silvio Berlusconi, decedat luni la vârsta de 86 de ani în urma unei leucemii cronice, au dorit să-şi ia rămas bun public de la tatăl lor cu un mesaj emoţionant publicat miercuri de principalele ziare italiene, transmite agenţia EFE, potrivit Agerpres.ro.

„Dragul nostru tată, mulţumim pentru viaţă, mulţumim pentru dragoste. Vei rămâne mereu în inimile noastre”, au scris Marina, Pier Silvio, Barbara, Eleonora şi Luigi Berlusconi în textul însoţit de o fotografie a tatălui lor, făcută în urmă cu mai mulţi ani şi în care el apare zâmbitor.

Mesajul de rămas bun al celor cinci copii ai lui Silvio Berlusconi ocupă o pagină întreagă plătită în principalele cotidiane italiene în ziua în care au loc funeralii de stat ale tatălui lor la catedrala din Milano şi care a fost declarată zi de doliu naţional, cu drapelele coborâte în bernă în toată Italia.

Şi compania emblemă a imperiului mediatic al lui Berlusconi, Mediaset, a publicat în ziarele sale un mesaj cu aceeaşi fotografie, dar cu un alt text: „Întregul Mediaset îl îmbrăţişează cu dragoste şi infinită gratitudine pe fondatorul Silvio Berlusconi”.

La funeraliile de stat ale lui Silvio Berlusconi care încep la ora locală 15:00 participă copiii săi, partenera sa Marta Fascina, alte rude apropiate, precum şi oficiali italieni şi europeni.

Domul din Milano va găzdui circa 1.800 de participanţi la ceremonie, alte mii de simpatizanţi ai fostului premier reunindu-se pe imensa esplanadă din faţa Domului, potrivit presei urmând să fie prezente în total circa 10.000 de persoane care vor putea urmări liturghia pe două ecrane gigant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here