Corabia se scufundă: Noi demisii în lanț din Pro România

Inquam Photos/ Octav Ganea

„Epidemia” de demisii din Pro România continuă. De data asta, demisiile au loc în filiala din Dâmbovița a partidului, condusă de Adrian Câmpeanu.

În semn de solidaritate cu Sorin Câmpeanu și Daniel Constantin, mai mulți membri din Pro România Dâmbovița și-au anunțat demisiile.

„Noi, fondatorii Pro Romania Dambovita, ne raliem demisiei colective anunțate în cursul zilei de 19 decembrie prin vocea liderilor de la nivel național, Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu, anunțând, pe această cale, demisia noastră din partid și, implicit, din funcțiile deținute la nivel județean”, se arată într-un comunicat de presă al Pro România.

„Este un gest firesc în condițiile în care a devenit evident că direcția în care se îndreaptă partidul este una contrară principiilor la care, inițial, am aderat”, subliniază demisionarii.

Și-au depus demisia următorii membri: Paul Briceag – coordonator Organizația Municipală Târgoviște și coordonator zonal; Cristina Sima – coordonator Organizația de Femei Pro România Dâmbovița; Adrian Economu – coordonator Organizația Municipală Târgoviște; Constantin Enescu – coordonator Organizația de Pensionari Pro România Dâmbovița; Elvis Neguț – coordonator zonal; Valentin Petre – coordonator zonal; Tiberiu Lixandru – coordonator zonal; Raluca Mircea – trezorier.

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Timişoara, că parlamentarii care au demisionat de la Pro România au fost decisivi în formarea Guvernului pe care astăzi îl conduce şi că aceştia provin din zona de centru-dreapta, adăugând că aceștia ar putea fi primiți în PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here