Cristian Seidler (USR), scos din emisiune, la Antena 3. Motivul? A amintit de relația dintre Dan Voiculescu și fosta Securitate

Deputatul USR Cristian Seidler a fost scos miercuri dintr-o emisiune moderată de Oana Stancu-Zamfir, soția unui senator PSD (Daniel Zamfir), după ce a făcut aluzie la relația cu Securitatea a lui Dan Voiculescu, transmite Ziariștii.com.

Invitat în emisiune prin telefon, Cristian Seidler a avut un schimb de replici cu un invitat din studio pe tema „informatorilor la DNA”, moment în care deputatul USR i-a spus acestuia: „Sunteți sigur că vreți să vorbiți de informatori? Vorbiți de funie în casa spânzuratului”.

În acel moment, moderatoarea Oana Stancu l-a întrerupt și i-a spus că pot discuta despre informatori, invocând numele a doi USR-iști, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, cu trimitere la părinții lor.

La scurt timp, vizibil iritată, Oana Stancu-Zamfir i-a urat lui Seidler „O zi bună!” și i-a tăiat legătura.

În ianuarie 2019, deputatul PNL Pavel Popescu a avut o intervenție similară, dar în platoul Antenei 3, nu prin telefon. El a amintit de turnătorul Voiculescu chiar în emisiunea lui Mihai Gâdea. N-a fost dat afară din studio (cum a pățit un alt liberal, Ionel Dancă, tot în 2019), ci a fost jignit grosolan de Mugur Ciuvică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here