Clotilde Armand îi va face plângere penală directoarei ADP Sector 1: „Folosea resursele instituției pentru a-și construi o anexă la vila ei”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat vineri că îi va face plângere penală pentru abuz în serviciu și delapidare directoarei Administrației Domeniului Public, căreia i-a și cerut demisia.

Clotilde Armand scrie, într-o postare pe Facebook, că a descoperit că directoarea folosea resursele instituției pentru a-și construi o anexă la vila proprie:

„Obiceiurile vechi dispar greu. Am cerut și primit demisia directoarei Administrației Domeniului Public Sector 1. Am descoperit că în loc să se ocupe de întreținerea spațiilor verzi, folosea resursele instituției (materiale, utilaje și muncitori) pentru a-și construi o anexă la vila ei. Astăzi voi înainta către procurori plângerea penală pentru abuz în serviciu și delapidare. Să fie foarte clar pentru toți angajații: toleranță zero la corupție în Primăria Sectorului 1.

PS: În această ’’importantă operațiune’’ este implicat și fratele unui lider de sindicat, apropiat de fostul primar, angajat al ADP, care contestă deciziile de reorganizare a primăriei și strânge semnături pentru un fel pseudo-referendum de demitere a primarului”, se arată în postarea făcută de Clotilde Armand.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here