Cristina Neagu, infectată cu COVID-19

Cristina Neagu, jucătoarea echipei naţionale de handbal a României şi a formaţiei CSM Bucureşti, a fost depistată pozitiv la COVID-19.

Handbalista a anunţat, într-o postare pe Facebook, că se simte bine și că abia așteaptă să se întoarcă pe teren.

După cum aţi aflat deja, săptămâna trecută am fost testată pozitiv pentru coronavirus. Starea mea generală de sănătate este una bună şi abia aştept să mă pot întoarce la antrenamente! Aveţi grijă de voi, purtaţi mască şi protejaţi-vă, pentru că virusul nu ocoleşte pe nimeni! Este încă un hop pe care îl am de trecut şi mă voi întoarce, ca de fiecare dată, şi mai puternică„, a scris jucătoarea CSM Bucureşti, pe Facebook.

Cristina Neagu, componentă de bază a echipei feminine de handbal a clubului CSM Bucureşti, a fost confirmată pozitiv la testul RT-PCR pentru diagnosticarea Covid-19, test efectuat săptămâna trecută.

„Încă de la început, dorim să îi asigurăm pe toţi fanii echipei noastre şi ai Cristinei Neagu de faptul că starea generală de sănătate a sportivei este una bună, fiind în legătură permanentă cu staff-ul medical al echipei. Handbalista de la CSM Bucureşti se află în izolare şi se supune tuturor protocoalelor ce trebuiesc respectate.
Testele repetate la care sunt supuse jucătoarele noastre au făcut ca situaţia să fie în permanenţă sub control. Ţinem să precizăm că, înainte de a fi depistată pozitiv, Cristina Neagu nu a intrat în contact cu nicio altă coechipieră.

Atât sportivele care au fost convocate la loturile naţionale, cât şi cele care s-au aflat în pregătire la Bucureşti au fost testate de minimum 2 ori de la apariţia acestui caz, toate rezultate fiind negative. În aceste condiţii, deplasarea echipei CSM Bucureşti în Norvegia, pentru partida cu Vipers Kristiansand, meci contând pentru etapa a IV-a a grupelor Ligii Campionilor, nu este în pericol”, a anunţat CSM Bucureşti, potrivit News.ro.

Luni, lotul echipei feminine a efectuat testul pentru deplasarea în Norvegia, rezultatele fiind negative, iar la sosirea în Kristiansand, întreaga delegaţie va intra în izolare şi se va supune unei noi testări, conform prevederilor legale din această ţară.

Partida dintre Vipers Kristiansand şi CSM Bucureşti are loc sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 19:00 (ora României) şi poate fi urmărită în direct pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport.

Clubul Sportiv Municipal Bucureşti se află în legătură permanentă cu Cristina Neagu, pe care o aşteptăm să revină cât mai repede la antrenamentele şi la meciurile echipei. O asigurăm pe cea mai bună handbalistă a lumii că încercarea prin care trece nu reprezintă decât un nou prilej de a reveni şi mai puternică şi mai determinată, aşa cum s-a întâmplat întotdeauna!„, a mai scris CSM Bucureşti.

Formaţia CSM Bucureşti va juca la 10 octombrie, în Norvegia, cu Vipers Kristiansand, într-un meci din cadrul Ligii Campionilor.

În ultima perioadă au apărut mai multe cazuri de coronavirus în handbalul românesc, teste pozitive înregistrându-se la formaţiile masculine Minaur Baia Mare, CS Magnum Botoşani, CSM Bacău, precum şi la echipele feminine Gloria Buzău, HC Dunărea Brăila şi SCM Râmnicu Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here