Cu ce avere rămâne soția lui Ilie Năstase după divorț

Ioana şi Ilie Năstase rămân prieteni, deşi bruneta a depus actele de divorţ la Judecătorie.

Au trecut aproape trei luni de la cearta care s-a lăsat cu pumni şi cu intervenția poliţiei între Ilie Năstase (74 de ani) şi Ioana (45 de ani), frumoasa lui nevastă cu numărul 5. Incidentul nu a rămas fără urmări, căci constănţeanca a intentat acţiune de divorţ la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, pe data de 2 martie 2021.

„Lucrurile între mine şi Ilie au rămas la fel. Nu m-am gândit la varianta de a mă împăca cu el şi de a relua relaţia ca soţ şi soţie, însă am decis, la insistenţele lui, să avem o relaţie de prietenie. Am acceptat, am iertat, mai ales că suntem în post. Am făcut-o pentru sufletul meu, mai mult. După ce am depus cererea de divorţ, lui i-a părut rău şi m-a sunat. M-a rugat să-l iert, iar eu i-am spus că tot ce îmi doresc este să nu mai fie violent. A fost o primă condiţie. El a conştientizat că a greşit şi mi-a promis de nenumărate ori că nu va mai fi violent”, a spus Ioana Năstase pentru click.ro.

Cât despre maşina primită cadou de la Nasty şi despre alte bunuri, Ioana ne-a dezvăluit în premieră că „există un contract prenupţial în care scrie negru pe alb că bunurile sunt ale mele. Degeaba zicea că o să îmi ia tot, pentru că există un contract. El a fost de acord ca tot ce se cumpără în timpul căsătoriei, să am dreptul doar eu. Tot ce este pe Ioana Năstase îmi revine. Deci, dacă îmi retrag divorţul este pentru că iert, nu pentru că aş fi condiţionată să predau Bentley-ul şi ce mi-a mai cumpărat el”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here