Cântărețul Marcel Pavel candidează și el pe listele Partidului Ecologist

Cântăreții Marcel Pavel și Sanda Ladoși se află pe listele de candidați ale PER, partid pentru care vor candida și foștii pesediști Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Cătălin Rădulescu „Mitralieră”.

Pe listele PER Mureș pentru Senat se află, pe primele poziții, solista de muzică ușoară originară din Târgu Mureș Sanda Ladoși (Tache după căsătorie) și compozitorul Andrei Kerestely, iar pe cele pentru Camera Deputaților – interpretul de muzică ușoară Marcel Pavel și actorul Bogdan Stanoevici.

Tot în PER este și Adriana Bahmuțeanu.

Șerban Nicolae a anunțat vineri că va face pereche cu Liviu Plesoianu pe listele PER București, iar Cătălin Rădulescu a scris sâmbătă, pe Facebook, că li se alătură și el și că va candida din partea PER la Argeș.

Înainte de a pleca din PSD, Plesoianu l-a catalogat drept „slugă” pe Ciolacu pentru că nu a reacționat la cele spuse de ambasadorul SUA la adresa PSD.

Am plecat din PSD împreună cu Șerban Nicolae tocmai pentru că tu și celelalte drone din jurul tău ați făcut praf demnitatea acestui partid și a oamenilor care l-au votat! Da, Ciolacule, voi candida în tandem cu Șerban Nicolae, din partea PER (el la Senat, eu la Camera Deputaților)! Iar toți românii cu coloana vertebrală perpendiculară pe sol vă vor administra, ție și celorlalte slugi și drone cocoțate în vârful PSD, cea mai usturătoare lecție!

Vai de capul tău, Ciolacule! Continui să apăr eu, din afară, partidul pe care cică îl conduci tu… Un cuvințel n-ai scos în fața tuturor zoaielor aruncate de acel pseudoambasador în capul votanților! Ce fel de ‘lider’ ești tu, degrabă tremurătorule!?”, a scris Plesoianu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here