Cum a ajuns pe lista USR consiliera care a votat bugetul PSD la sectorul 6

Foto: Facebook

Valentina Maria Isabela Boțogan, consilier local USR la Primăria Sectorului 6, a stârnit, vineri, un val de critici în spațiul public, după ce a votat bugetul propus de primarul PSD, Gabriel Mutu, în ciuda directivelor clare ale partidului din care face parte, scrie Newsweek România.

Isabela Boțogan este, din vara lui 2019, consilier local USR la Sectorul 6, intrând în Consiliul Local după ce o colegă de partid a demisionat și a renunțat la mandat.

În 15 mai 2019, Consiliul Local Sector 6 a luat act de demisia consilierului local USR, Berta Vasiliauskaitè, iar locul acesteia a devenit vacant. În 23 iulie 2019, Consiliul Local Sector 6 validează mandatul Valentinei Maria Isabela Boțogan, din partea USR, acesta înlocuind-o pe Berta Vasiliauskaitè.

La alegerile locale din 2016, Boțogan a candidat pentru un post de consilier local, însă nu a reușit, atunci, să prindă un loc eligibil pe liste.

În mai bine de jumătate de an de mandat, Isabela Boțogan nu a ieșit în evidență prin proiecte sau inițiative politice, însă, vineri, a atras atenția opiniei publice după ce a votat, cot la cot cu PSD, bugetul pentru Sectorul 6, propus de primarul social-democrat Gabriel Mutu.

Articolul integral – pe Newsweek România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here