Luis Lazarus a încasat 30.000 de euro de la Primăria Sectorului 1, pe când aceasta era condusa de Daniel Tudorache (PSD), pentru a promova falsul „Spital de Urgență” pe care l-ar fi ridicat fostul primar PSD. Dezvăluirea a fost făcută, duminică, de noul primar, Clotilde Armand.

Am revenit la Companiei de Investiții și Dezvoltare în Sănătate și Domenii de Interes Public – Privat Sector 1 S.A și am reușit să intru în birourile Companiei unde în urma cu câteva zile n-am găsit pe nimeni din cei 40 de angajați.

Despre activitatea acestei companii nu știe nimeni nimic de mai bine de doi ani. Am discutat cu conducerea și am aflat cu ce s-a ocupat. De exemplu, am aflat cât a plătit pentru spotul mincinos interzis de CNA despre spitalul care nu exista difuzat la televiziuni; ce buget are compania; ce investiții au făcut în ultimii 2 ani etc”, a scris Armand pe Facebook.

Conform documentelor prezentate de Clotilde Armand, banii pentru promovarea mincinoasă a „spitalului” au mers către:

– B1 TV: 100.050 euro pentru 667 spoturi;

– Romania TV: 69.000 euro pentru 75 spoturi;

– Digi 24: 69.000 euro pentru 75 spoturi;

– Luju.ro: 50.000 euro;

– Luis Lazarus Live: 30.000 euro;

Luis Lazarus Live reprezintă de fapt o masă de la care Lazarus emite live pe Facebook.

Lazarus a fost prezent, alături de Oana Lovin, Codruța Cerva și Adriana Bahmuțeanu, la manifestațiile organizate de PSD în fața Biroului Electoral al Sectorului 1, când Tudorache a acuzat USR și PNL că i-au furat voturile. El le-a cerut pesediștilor atunci să lupte împotriva „dictaturii”. Iată cum decurgea una dintre „emisiunile” anterioare ale lui Lazarus cu Tudorache.

De asemenea, Lazarus a promovat intens în „emisiunile” sale, transmise pe Facebook, mitingurile negaționiștilor. El a fost prezent la manifestațiile din Piața Universității, unde a acuzat că „românii nu mai au drepturi”, și la incidentele din Iași, unde ”coviodioții” au provicat scandal la moaștele Sf. Parascheva. Și în acele momente, alături de Lazarus s-au aflat Oana Lovin și Codruța Cerva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here