Dan Voiculescu recrutează și parlamentari „crescuți” de Tăriceanu

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Deputatul Steluţa Cătăniciu a părăsit ALDE pentru a se înscrie în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) şi va conduce filiala Bucureşti a partidului, transmite News.ro.

Steluţa Cătăniciu, aflată acum la al doilea mandat de deputat, devine al şaptelea parlamentar al PPU (social-liberal) şi se alătură Grupării Umaniste din Parlament, din care deja fac parte deputaţii Graţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu, Dorel Căprar, Andrei Gerea, Eugen Durbacă şi senatorul Teodor Meleşcanu.

„Alături de colegii mei umanişti, cu unii dintre ei chiar am mai colaborat în trecut, îmi doresc să aducem o contribuţie semnificativă, prin iniţiative legislative şi proiecte concrete, prin care să răspundem la cât mai multe dintre nevoile românilor. Am găsit aici, la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), o preocupare reală pentru oameni, pentru categoriile sociale vulnerabile, pentru clasa de mijloc, pentru toţi românii”, a declarat Steluţa Cătăniciu, potrivit unui comunicat transmis de Partidul Puterii Umaniste.

În 3 iunie, Cătăniciu a devenit deputat afiliat grupului PSD din Camera Deputaţilor.

2 COMENTARII

  1. Securistul Turnator Voiculescu are si postaci platiti sa comenteze pe net,,de exemplu pe Aktual 24 sunt doi postaci care ii lauda pe astea care trec in partidul securistului Turnator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here