Dăncilă plânge de mila fiului, care riscă șomajul. Instalat după ce mama a ajuns premier, Victor are un salariu „decent”

Sursa: Facebook

„Da. Îmi este teamă și pentru fiul meu, îmi este teamă și pentru soțul meu (…). Îmi este teamă de atacuri. Mă aștept la orice atac, din momentul în care am fost atacată că am înfiat un copil. M-au catalogat în fel și chip, au dat cu pietre. Mă aștept la orice. Nu mă așteptăm să se coboare atât de jos. Dacă au ceva de obiectat, să se lupte cu mine, sunt mai puternică decât ei toți. Fiul meu a fost extrem de discret”, i-a răspuns Viorica Dancilă lui Victor Ciutacu, joi seară, la RTV.

Fosutl premier fusese întrebat dacă se teme că fiul ei va fi dat afară din funcția de consilier la Curtea de Conturi.

Newsweek România a dezvăluit, în vară, că Victor Dăncilă a avut un salariu de bugetar aproximativ 1.700 de euro pe lună.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, la începutul ședinței de guvern de miercuri, o curățenie generală în instituțiile aparatului central. „Aștept să fac febră musculară de la semnarea de demiteri de secretari de stat și alte categorii de funcții care depind de ministru și de premier”, a mai punctat șeful Executivului.

4 COMENTARII

  1. Ce se mai vitimizeata tuta din Videle!!!
    De ce sa ajunga somer fiu-su? Nu mai sunt locuri de munca in constructii sau in agricultura sau prin fabrici??
    Angajatorii cauta disperati muncitori, asa ca, nu are de ce sa fie somer.😎

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here