DIICOT: 38 de percheziţii în Brăila, Galaţi şi Bucureşti la persoane suspectate de trafic de droguri

Peste 100 de persoane vor fi duse la audieri, joi, la finalul a 38 de percheziţii desfăşurate de poliţişti şi procurori la persoane din Brăila, Galaţi şi Bucureşti, suspectate de trafic de droguri de risc şi mare risc, transmite News.ro.

Potrivit procurorilor DIICOT, 38 de percheziţii sunt desfăşurate, joi, pe raza municipiilor Brăila, Galaţi şi Bucureşti, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, format din 10 de persoane, specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Conform procurorilor, vizată e o grupare infracţională care s-ar fi constituit în Brăila şi care, în perioada aprilie 2017 – noiembrie 2019, a desfăşurat activităţi pe linia traficului cu droguri de mare risc.

”Nucleul acestui grup a fost reprezentat de mai mulţi locuitori ai cartierului Lacul Dulce, zonă periferică a municipiului Brăila, aici fiind depozitate şi drogurile, pe care indivizii le aduceau atât din ţară, cât şi din străinătate”, a transmis DIICOT.

În urma acţiunii, la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Brăila vor fi duse, în vederea audierii, peste 100 de persoane.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a luptătorilor din cadrul Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here