Dr.Alexandru Rafila: Cele mai multe cazuri de coronavirus din București sunt legate de pacientul nr.17, e un model de iresponsabilitate

Dr. Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie şi şeful Institutului Naţional de Boli Infecţioase ”Matei Balş“ din Bucureşti, a declarat joi că în București cele mai multe cazuri de coronavirus sunt legate de ”pacientul 17”, fostul ofițer MAI.

Dacă ne referim la București saltul important a fost legat de contacții aceleiași persoane. Noi am avut acest caz de la Administrația Domeniu Pază, era șeful Pazei la Administrația Domeniului Public Sector 4. Cred că e un model de iresponsabilitate pentru simplul motiv că el a ascuns. Și-a îmbolnăvit familia (cel care lucra la MAI, numit de presă Pacientul 17 – n.r.)”, a declarat şeful Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş“ din Bucureşti în cadrul emisiunii Marius Tucă Show.

El a mai declarat că până acum, niciunul dintre pacienții infectați cu coronavirus de la noi din țară nu este în pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here