Emilian Imbri, afirmație controversată: Ar trebui să îi trimitem pe cei care nu se vaccinează în Africa de Sud, prin zboruri charter

Într-o intervenție la postul România Tv, medicul Emilian Imbri a tras un semnal de alarmă legat de tulpina africană. Emilian Imbri a afirmat că orice formă de virus care nu e recunoscută de anticorpi poate cauza o adevărată catastrofă. Se poate transforma într-o pandemie fără sfârșit! Imbri a făcut și o declarație controversată, susținând că ”ar trebui să îi trimitem pe cei care nu se vaccinează în Africa de Sud, prin zboruri charter”.

Emilian Imbri a afirmat că un epidemilog celebru a spus că este vremea pandemiilor și că orice virus care aduce îmbolnăviri în masă în decurs de câteva zile se poate transfora într-o epidemie, iar apoi într-o pandemie care nu se va mai termina.

La noi ar trebui să îi trimitem pe cei care nu se vaccinează în Africa de Sud, prin zboruri charter. Glumesc! Este grav ce se întâmplă. Faptul că nu știm multe despre noua tulpină nu este o problemă. Ideea e că știm că a apărut, poate produce îmbolnăviri în masă în decurs de câteva zile care să atingă valul unei epidemii și apoi unei pandemii care nu se va mai termina. Un mare epidemiolog a spus că e era pandemiilor.

Până acum bolile se transmiteau în mod accidental de la animal la om, în momentul în care se transmite de la om la om ceva ce a venit de la animal la om, este o mare problemă. Înțelegem că nu se știe dacă vaccinurile pot acopei noua tulpină. Avem vaccinuri care asigură celor care au făcut vaccinul să treacă mai ușor prin boală și să nu ajungă la ATI să moară. Orice formă de virus care atacă și nu e recunoscută de anticorpi poate deveni o reală problemă și să facă adevărate catastrofe. Moderna a anunțat că este gata să ceară aprobare pentru vacinul cu varianta pentru Omicron, nu știm încă.”, a mai declarat Emilian Imbri.

 

1 COMENTARIU

  1. In urma cu 80 de ani se pregateau trenuri…azi se pregatesc avioane? Degradanta „gluma” a domnului din „poza” ce vrea sa reprezinte o….nobila meserie zice-se! Oricum, de retinut, abia aparuta monstruoasa varianta a virusului si Moderna are pregatit „pe teava” vaccinul adecvat, gata sa obtina aprobari! Asta eficienta nu gluma, ce atatea studii clinice, si nu ne incurcam cu reactiile adverse sau actiunea concreta a vaccinului, astea intra la „costuri colaterale”, statistica conteaza nu viata umana individuala in discutie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here