Emma Răducanu, caz de Dosarele X

Sursa: Wikipedia

Sportiva de 18 ani a fost nevoită să abandoneze, în setul doi al meciului cu Tomljanovici (Australia, 28 de ani, 75 WTA) din motive care şi acum rămân neclare, scrie Adevarul.ro.

Emma Răducanu (338 WTA) a părăsit Wimbledon 2021, însă va înregistra un salt uriaş, în clasamentul mondial, după turneul de la „All England Club“ şi va primi şi cel mai mare cec din cariera ei de până acum, aşa cum „Adevărul“ a explicat aici.

La mai bine de 12 ore după meciul cu Ajla Tomljanovici, în timpul căruia a părăsit terenul şi nu s-a mai întors de la vestiar, încă nu se ştie, clar, ce a păţit Emma. Mai ales că ea nici măcar n-a mai participat la conferinţa de după meci!

În acest moment, potrivit organizatorilor, există o explicaţie scurtă pentru ce a păţit Emma Răducanu, luni seară: „Probleme de respiraţie“. Mai departe însă, nimeni n-a explicat de unde au apărut aceste probleme şi care a fost verdictul medicilor care au examinat-o pe Emma.    În aceste condiţii, a prins contur speculaţia potrivit căreia Emma Răducanu ar fi suferit un atac de panică, aşa cum „Adevărul“ a scris aici. Această variantă a fost întărită şi de declaraţiile oferite de fostul mare jucător american, John McEnore.   Ce a spus John McEnore?

Articolul integral – AICI

„Asta nu e nota mea!”- Experiența unei note de 3 la Evaluarea națională, care după contestație a devenit 8,25

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here