Vicepreședintele ALDE, Toma Petcu, l-a poreclit pe ministrul de Finanțe Eugen Teorodovici ”greierele de la Finanțe”, la o zi după ce ALDE a ieșit din alianța cu PSD și de la guvernare.

Era odată un greiere și o furnică. Așa sună o fabulă clasică. Dar nu e vorba de o fabulă. Este vorba de o poveste reală, în care rolul greierului este luat de către dl ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici. Asemenea greierului, domnul Teodorovici cât a ținut vremea frumoasă s-a distrat și s-a jucat, dând asigurări că totul e în regulă. Asta până când realitatea l-a prins din urmă. Iar realitatea l-a lovit cu o rectificare bugetară nerealistă. În noiembrie, greierele zburdalnic de la finanțe va trebui să mai facă o rectificare bugetară, care o să scoată la iveală exact problemele peste care acum s-a trecut. Oare ce soluții miraculoase va mai scoate de această dată din vioara sa magică greierele de la finanțe?”, a scris Toma Petcu pe Facebook.

Unul din motivele invocate de șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pentru trecerea în opoziție este că PSD a adoptat măsuri nesustenabile și că rectificarea bugetară este nerealistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here