EURO 2024: Echipa Naţională a ajuns la Köln, unde va întâlni naţionala Belgiei

Sursa: Facebook

Tricolorii au părăsit Würzburg, vineri dimineaţă, fiind încurajaţi la plecare de întreg personalul hotelului. La poarta hotelului se afla şi un grup de români veniţi special să îşi arate sprijinul pentru echipa naţională, relatează frf.ro, potrivit News.ro.

La sosirea în gara din Würzburg, tricolorii au avut parte de o nouă surpriză plăcută: câţiva suporteri români i-au întâmpinat cu urale.

Drumul cu trenul spre Köln a durat aproximativ două ore, timp în care jucătorii s-au relaxat uitându-se la filme, citind sau jucându-se Uno. Trenul a atins o viteză impresionantă de 280 km/h, oferindu-le astfel jucătorilor o experienţă confortabilă şi rapidă.

Ajunsă în gara din Köln, echipa naţională a continuat călătoria cu autocarul, un drum de aproximativ 10 minute până la hotel. Odată ajunşi, tricolorii au luat prânzul şi s-au odihnit pentru a se pregăti corespunzător pentru antrenamentul oficial programat în această seară, la ora 19:30, ora României, pe arena din Köln.

Suporterii români, prezenţi în număr mare în oraşul din vestul Germaniei, sunt aşteptaţi să creeze o atmosferă incendiară şi la meciul cu Belgia programat sâmbătă, de la ora 22:00.

Euro 2024: Parada fanilor români va avea loc la Köln, înaintea meciului cu Belgia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here