EURO 2024 – Selecţionerul Ucrainei, despre victoria României: Nimeni nu se aştepta la acest rezultat/ România a arătat că poate juca fotbal

Sursa: dynamo.kiev.ua

Selecţionerul Ucrainei, Serghei Rebrov, a declarat, luni, după meciul cu România, scor 0-3, că nimeni un se aştepta la acest rezultat și a lăudat echipa românilor.

„În mod clar, au existat diferite elemente ale jocului. Am avut posesia, dar nu ne-am creat nicio ocazie. Nimeni nu se aştepta la acest rezultat. Ne aşteaptă un meci foarte serios în faţa noastră [împotriva Slovaciei]. Trebuie să discutăm între noi şi trebuie să ne pregătim pentru următorul meci. România este o echipă bună. Am spus-o şi ieri la conferinţa de presă de dinaintea meciului, este o naţiune care iubeşte fotbalul. Pot juca fotbal şi au arătat asta astăzi. Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, împotriva Slovaciei”, a spus Rebrov, potrivit UEFA, relatează News.ro.

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria vine la o zii după ce selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Golurile României au fost marcate de Stanciu (29), R. Marin (53) şi Drăguş (57).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here