Fii eroul lui Matei

Sursa: Facebook
Matei Caravia Moroianu, un adolescent de doar 15 ani, se luptă cu un diagnostic nemilos: meduloblastom grad 4, o tumoră cu malignitate crescută la copii, care se dezvoltă din celulele nervoase.
Singura șansă la viață a lui Matei este terapia cu protoni, care se poate face în Italia sau Turcia. Terapia cu protoni reprezintă un tratament anticancerigen care folosește un fascicul de protoni ce se mișcă cu viteze foarte mari pentru a distruge ADN-ul celulelor canceroase, ucigându-le și împiedicându-le să se dividă.
Părinții lui Matei cer ajutorul oamenilor cu suflet bun pentru a reuși să achite spitalizarea și tratamentul de lungă durată, ale căror costuri pot ajunge la câteva zeci de mii de euro, în funcție de schema pe care o vor stabili medicii străini.
Mesajul mamei lui Matei: 
„El este Matei Caravia Moroianu, de 15 ani, un adolescent conștiincios și înțelept, senin și perseverent, bun și ambițios, jucăuș și senin, după cum am spune noi, părinții lui, dar și familia și prietenii. Este pasionat de fotbal, sport pe care îl practică încă din copilărie, cu meciuri și cantonamente, cu mult efort fizic susținut și muncă asiduă.
Pentru Matei, în urmă cu câteva săptămâni, a început meciul vieții lui. A debutat cu dureri agresive de cap și amețeli care l-au țintuit la pat. În scurt timp, am aflat că o tumoare cerebrală îl elimina de pe terenul de fotbal pentru o perioadă.
De Sfântul Matei, pe 16 noiembrie, a primit cel mai valoros cadou- „schimbarea”: o operație în urma căreia i-a fost îndepărtată tumoarea. Dar, din păcate, în urma biopsiei, Matei a fost diagnosticat cu meduloblastom cu nodularitate extensivă grad IV.
Acum, începe un drum lung și anevoios pentru Matei. Are nevoie urgentă de tratament cu chimioterapie și radioterapie în străinătate, la recomandarea medicilor, pentru a avea șanse reale la o viață normală. De asemenea, are nevoie de recuperare și sprijin. Le poate primi doar cu ajutorul dumneavoastră, oameni cu suflet mare care chiar pot schimba vieți!
Pentru toți cei care vor și pot să ajute, atașez conturile:
Titular cont: Ana Maria Caravia Moroianu
RO57 RZBR 0000 0600 2414 3443 – Cont RON
RO04 RZBR 0000 0600 2414 3912 – Cont EURO – SWIFT: RZBRROBU
Revolut: RO21 BREL 0005 5258 4614 0100 sau ANA MARIA C:@anamaraiv2
Sau prin intermediul Asociației MagiCamp – cu mențiunea pentru Matei Caravia Moroianu, în contul :
RO19BACX0000001062715000 – Cont RON
Va mulțumesc pentru ajutor!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here