Firea, exerciții de îmbărbătare: „Cei care o viaţă au făcut aranjamente obscure vor primi o lecţie dură”

Gabriela Firea
Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, joi, că oamenii de bună credinţă sunt de partea ei, iar cei care „o viaţă au făcut aranjamente obscure” vor primi „o lecţie dură”.

„Eu cu oamenii, ei cu sforăriile. Nu sunt singură! Am cei mai puternici aliaţi: oamenii de bună credinţă, care apreciază munca, dăruirea, implicarea, sinceritatea, eficienţa. Cei care o viaţă au făcut aranjamente obscure vor primi o lecţie dură. Toţi cei care fac acum combinaţii, şmecherii, ordinării, ignoră esenţialul: oamenii! PS: Celor ce fac scenarii abracadabrante şi care se bucură pentru răul de moment, urmărind „cu popcorn” comedia ce ni se înfăţişează, le aduc aminte: câinele moare de drum lung şi pro…. de grija altora”, a scris Firea pe Facebook.

Miercuri, Gabriela Firea a declarat că nu are niciun motiv să se retragă din cursa electorală pentru un nou mandat la PMB, deşi, în această perioadă, spune ea, sunt încercări de a o „destabiliza” şi este „ameninţată, intimidată, filată”.

„Sunt alte forţe care transmit prin emisari că ar fi mai bine pentru mine să vin la preşedinţia PSD”

Întrebată dacă de la PSD i-a cerut cineva să se retragă din cursa electorală, Firea a răspuns: „Niciodată!”.

„Sunt alte forţe care transmit prin emisari că ar fi mai bine pentru mine să vin la preşedinţia PSD şi să candidez doar la parlamentare şi, eventual, dacă PSD va ajunge la guvernare, să devin prim-ministru. Le-am spus că pe mine acest scenariu nu mă interesează. Eu îmi văd cu multă seriozitate de treaba de la Primăria Capitalei, de activitatea mea, nu sunt un oportunist, nu calc pe cadavre, nu vreau să iau locul nici domnului Ciolacu şi nici viitoarei propuneri de premier a PSD. Nu sunt o aventurieră să-i părăsesc pe bucureşteni în ideea că, după ce voi câştiga un loc în Senatul României şi ca posibil preşedinte al PSD, am prima şansă să devin primul-ministru al acestei ţări, nu este cazul. Eu îmi văd de treaba mea”, a susţinut Gabriela Firea.

Firea a declarat că ea îşi doreşte o alianţă cu Pro România, în măsura în care „negocierea va fi una cât se poate de corectă”.

„Eu îmi doresc această alianţă, dar în condiţii decente şi de colegialitate de ambele părţi”, a adăugat ea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here