Firea: Fondatoarele Dăruiește Viața fac scandal să-l ajute pe Barna

Gabriela Firea. Mai multi consilieri generali PSD protesteaza in timpul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, joi, 24 octombrie 2019. Inquam Photos / Ilona Andrei

Gabriela Firea le-a acuzat pe fondatoarele „Dăruiește Viața”, asociația care a construit un spital oncologic pentru copii din donații, că intensifică intenționat scandalul deoarece Dan Barna pierde teren în cursa pentru Cotroceni. Primarul general crede că totul face parte dintr-o strategie electorală.

„Totul are legătură cu prăbușirea în sondaje a domnului Dan Barna, cu dezvăluirile privind faptul că are niște dosare, niște anchete la DNA, că nu mai este acel om curat de tip nou și că era nevoie de o lebădă neagră cum se spune în marketingul politic.Se încearcă o politizare a acestui proiect caritabil. Domniile lor fac campanie politică pentru un candidat, nu are rost să-i pronunțăm numele, pentru alegerile locale de la anul pentru Primăria Capitalei. Share-ul pe Facebook conținea că dacă ești peste jos și spui că ajuți la  strângerea de fonduri pentru construirea unei clădiri de spital este minunat, dar atunci când spui că este exclusiv din fonduri private de ce ai nevoie de aparate de la Ministerul Sănățății, asta conținea share-ul meu de pe Facebook”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, și-a șters de pe contul de Facebook postarea într-un limbaj vulgar prin care le ataca pe Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele Asociației „Dăruiește Viață”.

Foto: INQUAM/Ilona Andrei

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here