Firea, nemulțumită de poziția sa „ușor nestatutară” în PSD București

Gabriela Firea
Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

PSD Bucureşti organizează, luni, o Conferinţă de alegeri, după ce s-au făcut alegeri şi în filialele de sector, preşedinţii interimari fiind validaţi pe funcţii. Gabriela Firea a precizat că a venit şi rândul ei să treacă prin aceste alegeri, perioada de interimat de patru ani fiind „uşor nestatutară”.

„A fost o perioadă şi dificilă şi neclară, dar poate că a avut rolul său. Patru ani de interimat la conducerea PSD Bucureşti mi se pare o perioadă foarte lungă şi cred că şi uşor nestatutară. (…)”, a spus, duminică, la Digi 24, Gabriela Firea, transmite News.ro.

Aceasta a precizat că fostele conduceri ale PSD au refuzat să organizeze alegeri la nivelul filialei.

„Fostele conduceri naţionale ale PSD probabil că au dorit să mă menţină într-o stare de interimat, să-mi arate pisica, sau poate pentru a fi vulnerabilă. Mâine vom acea aceste alegeri, actuala conducere a PSD la nivel naţional a acceptat să organizăm Conferinţă. Au existat în săptămâna aceasta conferinţe la toate sectoarele, niciun preşedinte al PSD de sector nu mai este în afara statului. Vine şi rândul meu să particip la aceste alegeri şi vom vedea care va fi rezultatul”, a mai spus Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here