Fiul lui Biden rupe tăcerea în masivul scandal din SUA. Reacția lui Trump

Sursa: Facebook

Hunter Biden, ale cărui activităţi profesionale au afectat campania prezidenţială a tatălui său Joe Biden, a rupt tăcerea, duminică, pentru ca presiunea asupra fostului vicepreşedinte american, unul dintre favoriţii la învestitura democrată, să scadă, relatează presa internaţională, transmite News.ro.

Avocatul său a anunţat că Hunter Biden va renunţa la 31 octombrie la locul în Consiliul de Administraţie al BHR Equity Investment Fund Management Company, post care a atras atacuri frecvente din partea preşedintelui american Donald Trump.

Prin intermediul unui comunicat al avocatului său, poblicat pe site-ul Medium, Hunter Biden a rupt tăcerea după săptămâni de atacuri virulente ale lui Donald Trump, care îi acuză pe el şi pe tatăl său de corupţie, fără să prezinte dovezi.

“Atunci când Hunter şi-a desfăşurat activităţile profesionale, a făcut-o considerând că este totul corect şi cu bună credinţă. Nu s-a gândit că vor veni atât de multe acuzaţii total nefondate împotriva sa şi a tatălui său din partea preşedintelui SUA. Hunter depus activităţi în mod independent. A considerat că nu este corect să discute cu tatăl său şi nu a făcut-o”, a precizat avocatul George Mesires.

Mesires a detaliat activităţile fiului lui Joe Biden în cadrul companiei Burisma, la care Hunter Biden a făcut parte din Consiliul de Anministraţie în perioada 2014-aprilie 2019.

“În ciuda anchetelor în detaliu, în niciun moment poliţia din altă ţară sau din SUA nu a ajuns la concluzia că Hunter a comis acte reprobabile în cei cinci ani de mandat”, a subliniat avocatul.

El a precizat că Hunter Biden a investit 420.000 de dolari în capitalul BHR, de unde nu a primit nicio remuneraţie.

La scurt timp după ce comunicatul a apărut în presă, Donald Trump şi-a continuat atacurile pe Twitter: “Unde este Hunter? A dispărut total! Acum pare că a atacat şi a înşelat mai multe ţări! Presa este total absentă”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here