Fiul procurorului Teodor Niţă de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa s-a împușcat în cap

Sursa: Pixabay

Fiul procurorului Teodor Niţă de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa s-a împuşcat, duminică, el fiind transportat în stare gravă la spital. Tânărul care s-a împuşcat în cap a murit la Spitalul Judeţean Constanţa, au confirmat surse din rândul anchetatorilor. Poliţiştii au precizat că deocamdată nu pot spune a cui era arma cu care bărbatul s-a împuşcat, cercetările fiind în acest caz fiind în desfăşurare, informează News.ro.

Băiatul decedat era fiul lui Teodor Niţă, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Teodor Niță a devenit cunoscut la nivel naţional pentru lupta pe care a început-o împotriva deşeurilor care ajung ilegal în România din străinătate.
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-a împuşcat, cu o armă, în zona capului.
Poliţiştii Secţiei 3, dar şi criminalişti şi poliţişti de investigaţii criminale s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea cercetării la faţa locului, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Concomitent, la faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al judeţului Constanţa, respectiv un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgenţă la spital”, a anunţat IPJ Constanţa.

viewscnt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here