Fiul ”regelui Panettone” a murit lovit de trăsnet

Alberto Balocco

Alberto Balocco, fiul regelui panettone Aldo, a fost lovit și ucis de trăsnet în zona Assietta , în Val di Susa, în zona Torino, informează unionesarda.it.

Industriașul în vârstă de 53 de ani, proprietar și CEO al companiei de cofetărie cu același nume, se afla pe o bicicletă de munte, în compania prietenului său Davide Vigo, 55 de ani, originar din Torino și rezident în Luxemburg.

Ambii au fost găsiți morți în munți.

Alarma a fost trasă de un șofer în trecere: la fața locului a fost trimis un vehicul de la serviciul regional de salvare, iar un elicopter a aterizat cu dificultate considerabilă din cauza furtunii violente care s-a abătut în zonă.

Încercările de a-i reînvia pe ambii cicliști au fost inutile. Au intervenit și echipele de la sol ale Salvatorilor Alpini, ulterior și Carabinieri pentru a clarifica dinamica tragediei. 

În urmă cu puțin mai puțin de două luni a murit Aldo Balocco, inventatorul celebrului panettone „Mandorlato” și arhitectul creșterii companiei începută de tatăl său, în 1927, la Fossano (Cuneo), când a deschis o mică patiserie.

Alberto Balocco a condus compania – cu 500 de angajați și o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro, în 2022 – împreună cu sora sa Alessandra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here